logo

Schlüter®-DITRA-HEAT-E

Alkalmazás és funkció

A Schlüter-DITRA-HEAT-E hőszabályzókat, fűtőkábeleket és vizsgálóeszközt tartalmaz a Schlüter-DITRA-HEAT elektromos padlófűtés telepítéséhez, felügyeletéhez és használatához. A komponensek a Schlüter-DITRA-HEAT/-HEAT-DUO vagy Schlüter-DITRA-HEAT-PS/HEAT-DUO-PS rétegelválasztó lemezzel együtt helyezendők be/használandók.

A Schlüter-DITRA-HEAT-E-R helyiség hőmérsékletének szabályozására szolgáló hőszabályzók. Modelltől függően lehet választani a helyiség levegőjének hőmérséklete, a padlófelület hőmérséklete, vagy a helyiség levegőjének hőmérséklete a felületi hőmérséklet korlátozásával típusú szabályozási stratégiák között.

A DITRA-HEAT-E-R hőszabályzók a klasszikus méretekkel rendelkeznek, hogy beépíthetők legyenek szabványos vakolat alatti szerelvénydobozokba. Ezenkívül a hőszabályzók számos gyártó kapcsolóprogramjával kombinálhatók.

A DITRA-HEAT-E-R hőszabályzók üzemi feszültsége 230V~, maximális kapcsolási teljesítménye 16A, és így alkalmasak a Schlüter-DITRA-HEAT-E fűtőkábel vezérlésére. A fűtőkábelek fogadására tervezett Schlüter-DITRA-HEAT/-HEAT-DUO és -DITRA-HEAT-PS/-HEAT-DUO-PS rétegelválasztó lemez az alap egy állandó hőmérsékleten tartható/fűthető felülethez.

A Schlüter-DITRA-HEAT-E fűtőkábelek használata mellett a Schlüter-DITRA-HEAT hőszabályzók a Schlüter-BEKOTEC-THERM-ESA motoros-állítóművek vezérlésére is használhatók.

Schlüter-DITRA-HEAT-E-HK egy 12,5 W/m teljesítményű fűtőkábel, amely a Schlüter-DITRA-HEAT/-HEAT-DUO vagy Schlüter-DITRA-HEAT-PS/HEAT-DUO-PS feszültségmentesítő lemezekbe fektethető bele.

Schlüter-DITRA-HEAT-E-CHC egy 7,5 W/m teljesítményű fűtőkábel, amely a Schlüter-DITRA-HEAT/-HEAT-DUO vagy Schlüter-DITRA-HEAT-PS/HEAT-DUO-PS feszültségmntesítő lemezekbe fektethető bele. A DITRA-HEAT-E-HK fűtőkábellel összehasonlítva 40%-kal csökkentett teljesítménye különösen jól jön energiahatékony épületekben történő beépítésnél.

Schlüter-DITRA-HEAT-CT egy kábeltesztelő a DITRA-HEAT-E-HK és DITRA-HEAT-E-CHC elektromos fűtőkábelek, valamint a DITRA-HEAT-E szabályzókhoz mellékelt távérzékelők ellenállásának mérésre telepítés közben. A készülék a kivitelezőt károsodás esetén hangjelzéssel figyelmezteti.

A DITRA-HEAT rendszer fűtőkábeleit csak DITRA-HEAT_E szabályozókkal együtt szabad használni.

Megjegyzés: A fűtőkábeleket nem szabad rövidebbre vágni. Kérjük, a fűtőkábel kiválasztásánál vegye figyelembe, hogy a táblázatban m² mértékegységben megadott fűtött terület nem a helyiség méretét jelenti. A fűtött terület kiszámításához a nem fűtött részeket, például a külső széleket, és azokat a területeket, ahová valamit elhelyeznek, le kell vonni a helyiség méretéből.

A távérzékelőnek a közvetlenül a Schlüter-DITRA-HEAT feszültségmentesítő lemezbe való fektetésekor a szállítási terjedelembe tartozó tartalék érzékelőt is be kell szerelni.

Az átmenetet a kábel hideg és fűtött szakaszáról a csatlakozóvezetékre (hüvely), egy nyomtatott felirat, valamint egy „Übergang/Connection" címke jelzi.

Ezt a hidegvezetőt (4 m) közvetlenül egy csatlakozódobozba ill. a szabályzóig kell fektetni. A hidegvezetőt a hüvely előtt max. 1,00 m-re lehet lerövidíteni.


Schlüter®-DITRA-HEAT-E

Anyag

A DITRA-HEAT-E-R hőszabályzó különböző változatokban kapható.

DITRA-HEAT-E-R6 univerzális hőszabályzó WiFi-kapcsolattal és opcionális hangvezérléssel. A DITRA-HEAT-E egységgel elektromosan fűtött padló- és falburkolatok hőmérsékletét szabályozza. A kezelés alternatív módon a 2“ (5,1 cm) méretű érintőképernyős kijelzővel, az iOS-hez és Androidhoz való Schlüter-HEAT-CONTROL alkalmazással, illetve az Amazon Alexa vagy a Google Assistant segítségével hangvezérléssel is történhet.

DITRA-HEAT-E-R4 analóg szabályzó, amely a felületi hőmérsékletek egyszerű szabályozására szolgál. Rendelkezik egy további bemenettel, amellyel külső időkapcsoló órára csatlakoztatható, hogy szükség esetén átkapcsolható legyen nappaliról éjszakai csökkentett üzemmódra.

DITRA-HEAT-E-R érintőképernyős modell színes és intuitív 2"-os kijelzővel, és lehetővé teszi a hőmérsékletek egy ütemterv szerinti pontos beállítását.

A felületi hőmérséket és a helyiség levegőjének hőmérséklete szabályozási stratégiák közül lehet választani. Helyiség levegője üzemmódban a felületi hőmérséklet korlátozása is lehetséges.

DITRA-HEAT-E-R3 3,5" (8,9 cm) méretű érintőképernyővel rendelkezik, amely többsoros megjelenítéssel teszi lehetővé a kényelmes kezelést. A működési mód és a használati terület ugyanaz, mint a 2" érintőképernyős szabályzóknál.

DITRA-HEAT-E-HK VDE által bevizsgált fűtőkábel, amelynek vezérlése/üzemeltetése 230 V hálózati feszültséggel történik. A fűtőkábel vízzáróan köpenyezett (IP 67 védettség) és nedves területeken való használata engedélyezett. A DITRA-HEAT-E-HK kábel különböző hosszúságokban áll rendelkezésre. A fektetési távolságtól függően 136 W/m² vagy 200 W/m² fűtési teljesítmény érhető el.

DITRA-HEAT-E-CHC VDE által bevizsgált fűtőkábel, amelynek vezérlése/üzemeltetése 230 V hálózati feszültséggel történik. A fűtőkábel vízzáróan köpenyezett (XP7 védettség) és nedves területeken való használata engedélyezett. A DITRA-HEAT-E-CHC kábel különböző hosszúságokban áll rendelkezésre. A fektetési távolságtól függően 80 W/m² vagy 120 W/m² fűtési teljesítmény érhető el.

DITRA-HEAT-CT egy kábeltesztelő a DITRA-HEAT-E-HK és DITRA-HEAT-E-CHC elektromos fűtőkábelek, valamint a DITRA-HEAT-E szabályzókhoz mellékelt távérzékelők ellenállásának mérésre telepítés közben. A ellenőrzésre szolgáló csatlakozókapcsokat a biztos ellenőrzés érdekében színnel jelöltük. A DITRA-HEAT-CT egység felügyelet/mérés céljára a mellékelt akkumulátorral üzemeltethető. A DITRA-HEAT-CT a beépítés teljes ideje alatt felügyeli a fűtőkábelek ellenállását. Amennyiben az megsérülne, úgy a készülék a kivitelezőt hangjelzéssel figyelmezteti. 60 perccel az utolsó gombnyomást követően a kábeltesztelő önállóan kikapcsol (a mért értékeket nem tárolja)

Anyagtulajdonságok
és felhasználási területek:

A DITRA-HEAT-E csak beltérben használható.


Schlüter®-DITRA-HEAT-E


Schlüter-DITRA-HEAT-E-S

A Schlüter-DITRA-HEAT-E-S komplett készletek elektromos fűtésű, vagy temperálású padló- és falburkolatokhoz. Ezek részét képezik a Schlüter-DITRA-HEAT-MA feszültségmentesítő, rétegelválasztó lemezek, a Schlüter-DITRA-HEAT-E-HK fűtőkábelek és
a Schlüter-DITRA-HEAT-E-R vagy a DITRA-HEAT-E-R6 érintőképernyős hőmérséklet-szabályzó WiFi-csatlakozással és opcionálisan hangvezérléssel. Szükség esetén a feszültség-mentesítendő területek felületét plusz DITRA-HEAT-lemezekkel bővíteni lehet.

Schlüter-DITRA-HEAT-E-S

* padló- és falfelületeken megengedett ** csak falfelületeken megengedett


<a name='rs'></a>Schlüter®-DITRA-HEAT-E-RS

A Schlüter®-DITRA-HEAT-E-RS egy digitális padlóhőmérséklet-szabályzó a Schlüter®-DITRA-HEAT-E elektromos padlófutéshez. Az idővezérléses padlóhomérséklet-szabályozó kényelmes programozásához a vezérlőegység levehető. A szabályzót szettben, távérzékelővel, védőcsővel, érzékelő-hüvellyel és csatlakozó dobozzal együtt szállítjuk.

<a name='rs'></a>Schlüter®-DITRA-HEAT-E-RS


<a name='er'></a>Schlüter®-DITRA-HEAT-E-R

A Schlüter-DITRA-HEAT-E-R hőmérséklet-szabályozó a Schlüter-DITRA-HEAT-E elektromosan fűtött padló- és falburkolatok hőmérsékletének szabályozására való. A kezelésre egy 2 colos (5,1 cm) érintőképernyő szolgál. A hőmérséklet-szabályozó időkapcsolóval szabályozza a felület vagy a helyiség hőmérsékletét. Egy tartalék érzékelő a szállítási terjedelem részét képezi

<a name='er'></a>Schlüter®-DITRA-HEAT-E-R

Tudnivaló: 
A távérzékelőnek a közvetlenül a Schlüter-DITRA-HEAT feszültségmentesítő és rétegelválasztó lemezbe való fektetésekor a szállítási terjedelembe tartozó tartalék érzékelőt is be kell szerelni.


Schlüter®-DITRA-HEAT-E-R3

Schlüter®-DITRA-HEAT-E-R3 3,5 collos (8,9 cm) érintőképernyős hőmérséklet-szabályozó a padló- és falburkolatok Schlüter®-DITRA-HEAT-E-vel történő időkapcsolós elektromos fűtéséhez. A készülék használható csak a burkolat hőmérsékletének szabályzójaként, vagy a helyiség hőmérsékletét figyelembe vevő termosztátként. A tartalék érzékelő a szállítási terjedelem részét képezi.

Schlüter®-DITRA-HEAT-E-R3

Figyelem:
A távérzékelőnek a közvetlenül a Schlüter®-DITRA-HEAT feszültségmentesítő-rétegelválasztó lemezbe való fektetésekor a szállítási terjedelembe tartozó tartalék érzékelőt is be kell szerelni.


Schlüter®-DITRA-HEAT-E-R4

A Schlüter®-DITRA-HEAT-E-R4 analóg hőmérséklet-szabályozó a padló- és falburkolatok Schlüter®-DITRA-HEAT-E-vel történő időkapcsolós elektromos temperálásához. A felhasználóbarát szabályzó ki-/be-kapcsolóval is rendelkezik, illetve a kívánt hőmérséklet beállításához van egy érték-beállító korongja. A tartalék érzékelő a szállítási terjedelem részét képezi.

Schlüter®-DITRA-HEAT-E-R4

Figyelem:
A távérzékelőnek a közvetlenül a Schlüter®-DITRA-HEAT feszültségmentesítő-rétegelválasztó lemezbe való fektetésekor a szállítási terjedelembe tartozó tartalék érzékelőt is be kell szerelni.


Schlüter®-DITRA-HEAT-E-R-WIFI

A Schlüter®-DITRA-HEAT-E-R-WIFI időkapcsolós hőfokszabályzó a Schlüter®-DITRA-HEAT- E-vel elektromosan fűtött padló és falburkolatokhoz. A vezérlése egy 2 collos (5,1 cm) érintőképernyős kezelőfelületről vagy okostelefonról, vagy táblagépről történhet a Schlüter-HEAT-CONTROL ingyenesen letölthető alkalmazással WiFi-hálózaton keresztül. A készülék használható csak a burkolat hőmérsékletének szabályzójaként, vagy a helyiség hőmérsékletét figyelembe vevő termosztátként. A tartalék érzékelő a szállítási terjedelem részét képezi.

Schlüter®-DITRA-HEAT-E-R-WIFI

Rendelhető 2018. június


Schlüter®-DITRA-HEAT-E-R6

A Schlüter-DITRA-HEAT-E-R6 „all-in-one” hőmérséklet szabályzó WiFi-csatlakozóval és opcionális hangvezérléssel. A Schlüter-DITRA-HEAT-E elektromosan fűtött padló- és falburkolatok hőmérsékletét szabályozza. A vezérlés egy 2 colos (5,1 cm) méretű érintőképernyőn, a Schlüter-HEAT-CONTROL applikáció alkalmazással iOS és Android készülékről, vagy Amazon Alexa vagy Google Assistant hangvezérléssel történik. A hőmérséklet-szabályozó időkapcsolóval szabályozza a felület vagy a helyiség hőmérsékletét. Egy tartalék érzékelő a szállítási terjedelem részét képezi.

Schlüter®-DITRA-HEAT-E-R6


<a name='ct'></a>Schlüter®-DITRA-HEAT-E-CT

A Schlüter®-DITRA-HEAT-E-CT tesztelő a Schlüter®-DITRA-HEAT-E-HK elektromos fűtőkábelek továbbá a Schlüter®-DITRA-HEAT-E szabályzóhoz mellékelt távérzékelők ellenállásának mérésére és ellenőrzésére szolgál. A készülék a fűtőkábel ellenállását a beépítés teljes ideje alatt is felügyeli. Amennyiben megsérülne, a kivitelezőt akusztikus jelzéssel figyelmezteti.

<a name='ct'></a>Schlüter®-DITRA-HEAT-E-CT


<a name='chc'></a>Schlüter®-DITRA-HEAT-E-CHC

A Schlüter-DITRA-HEAT-E-CHC egy elektromos fűtőkábel egyoldali csatlakoztatással a Schlüter-DITRA-HEAT feszültségmentesítő és rétegelválasztó lemezbe történő bepattintáshoz. A 7,5 W/m teljesítményével a kábel okos megoldás péládul az energia-hatékony épületekhez.

<a name='chc'></a>Schlüter®-DITRA-HEAT-E-CHC

* padló- és falfelületeken megengedett
** csak falfelületeken megengedett

Tudnivaló:
A fűtőkábeleket nem szabad megrövidíteni. Kérjük, vegyék figyelembe a fűtőkábel megválasztásánál, hogy a táblázatban szereplő fűtött felület négyzetméterben nem azonos a helyiség méretével. A fűtött felület meghatározásához le kell vonni a nem fűtött részeket, mint például a külső széleket és azokat a területeket, ahová valamit tartósan elhelyeznek.


<a name='ef'></a>Schlüter®-DITRA-HEAT-E-FF

A Schlüter®-DITRA-HEAT-E-RS egy digitális padlóhőmérséklet-szabályzó (4 m) a Schlüter®-DITRA-HEAT-E elektromos padlófűtéshez. Ezt lehet pl. biztonsági tartalékként beépíteni, ha a padlőhomérséklet-szabályzó szettben a távérzékelőt védőcső nélkül közvetlenűl a vékonyágyas habarcsba helyezik el.

<a name='ef'></a>Schlüter®-DITRA-HEAT-E-FF


<a name='hk'></a>Schlüter®-DITRA-HEAT-E-HK

A Schlüter®-DITRA-HEAT-E-HK elektromos fűtőkábel egyoldali csatlakoztatással, a Schlüter®-DITRA-HEAT feszültségmentesítő-rétegelválasztó lemezbe történő bepattintáshoz.

<a name='hk'></a>Schlüter®-DITRA-HEAT-E-HK

* Padló- és falfelületeken megengedett!
** Csak falfelületeken megengedett!

Figyelem:
A fűtőkábeleket nem szabad megrövidíteni. Kérem, vegyék figyelembe a fűtőkábel megválasztásánál, hogy a táblázatban szereplő fűtött felület négyzetméterben nem azonos a helyiség méretével. A fűtött felület meghatározásához le kell vonni a nem fűtött részeket, mint például a külső széleket és azokat a részeket, ahová valamit elhelyeznek (felállítanak).


<a name='karo'></a>Schlüter®-DITRA-HEAT-E-KARO

A Schlüter-DITRA-HEAT-E-KARO egy egyszerű, könnyen szállítható segédeszköz a DITRA-HEAT-E fűtőkábelek ésszerű és zavarmentes lerakásához. Alkalmas valamennyi általunk szállítható DITRA-HEAT fűtőkábelhosszhoz.

<a name='karo'></a>Schlüter®-DITRA-HEAT-E-KARO


<a name='zs'></a>Schlüter®-DITRA-HEAT-E-ZS

A Schlüter®-DITRA-HEAT-E-ZS szerelőkészlet, mely egy üres védőcsőből (2,5 m), egy csatlakozó dobozból és egy érzékelő-hüvelyből áll. Akkor javasoljuk használni, ha a távérzékelőt védőcsővel kívánják ellátni.

<a name='zs'></a>Schlüter®-DITRA-HEAT-E-ZS


Schlüter®-DITRA-HEAT-E

Schlüter®-DITRA-HEAT-E

Videók

Itt található az összes video a termékekről.


Schlüter-DITRA-HEAT-E: elektromos felület-fűtés – alkalmazás és működési módElektromos felület-fűtés: Schlüter-DITRA-HEAT-E falba és padlóba történő beépítésElektromos padló-temperálás csempékhez és természetes kőburkolatokhoz Schlüter®-DITRA-HEAT-E
Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?

Fontos kiegészítő információkat

a termékeinkkel és termékverziókkal kapcsolatban itt találhatnak:

"Termékek" jelmagyarázat

A táblázatok egységes és áttekinthető kivitele érdekében a következő jelzéseket és rövidítéseket alkalmazzuk:

image image image

= Easycut

= Easyfill

= 1ves stancolás lásd a 125. oldalt    

 

Méretek:
H = magasság
L = hossz
B = szélesség


A csomagolások megjelölése:
PL = Raklap (pal.)
KV = Doboz
BV = Köteg (köt) (Amennyiben nincs másként kifejezetten feltüntetve, az összes profil tízesével kötegelve van csomagolva.)
P = Csomag (csom)
R = Tekercs (tek)
db. = Darab