logo

Schlüter®-LIPROTEC-LLPM /-LLP /-LLPE

Alkalmazás és funkció

A Schlüter-LIPROTEC-LLP/-LLPM/-LLPE termékek rugalmas, teljesen bevont LED-tömlőből készült LED-modulok, alumíniumból vagy nemesacélból készült tartóprofillal, amelyek homogén fényszórást biztosítanak. A LED-modulok a fehér fény tartományban vagy a színes fény tartományban RGB+F 3000 K vagy 4900 K fix színhőmérséklettel választhatóak. Az utóbbi változat több mint 16 millió különböző színárnyalat, valamint 2500 K és 6500 K közötti színhőmérséklet beállítását teszi lehetővé.

Az erős tartóprofil fokozott környezeti behatásnak kitett területeken alkalmazható, 11 mm-es beépítési magasságtól. Falon és mennyezeten, valamint például a tusolóban is alkalmazható. A környezeti behatásoknak kevésbé kitett belterekben a LED-modulok akár a padlózatba is beépíthetők. Védett kültéri alkalmazásra, valamint a medencék körüli területekre a Schlüter-LIPROTEC-LLPM-LEDmodulokat ajánljuk nemesacélból készült V4A hordozó profilokkal.

A LED-modulok különböző hosszúságban kaphatók könnyen összedugható Plug & Play változatként. A LED-tömlőt a megjelölt vágási pontokon egyszerűen le lehet rövidíteni és a mellékelt zárókupakkészlet segítségével az IP-védettségnek megfelelően le lehet zárni. A LED-modulokat, a fény jellegétől függően, egy berendezésként össze lehet kötni kábeles összeköttetésekkel és Y kábellel. A hálózati tápegységek, valamint az RGB+F-rendszerhez szükséges Bluetooth-vezérlés is kapható összedugható Plug & Play-változatban, ezáltal megkönnyítve az összeszerelést. Az egyéb tartozékok, mint például a kábelcsatlakozók, elosztók és a vízszigetelő funkciójú fali üreget biztosítő kötődobozok a Tartozékok kategóriában találhatók.


Schlüter-LIPROTEC-LLPM

A Schlüter-LIPROTEC-LLPM termékek rugalmas, teljesen bevont LED-tömlőből készült dugós csatlakozóval ellátott LED-modulok, alumíniumból vagy nemesacélból készült trapéz alakú lyukakkal stancolt rögzítőszárakkal rendelkező tartóprofillal, amelyek homogén fényszórást biztosítanak. A LED-modulok a fehér fény tartományban vagy a színes fény tartományban RGB+F 3000 K vagy 4900 K fix színhőmérséklettel választhatóak. Az utóbbi változat több mint 16 millió különböző színárnyalat, valamint 2500 K és 6500 K közötti színhőmérséklet beállítását teszi lehetővé. A fehér LED-modul 11 mm-es beépítési magassággal kapható, ami lehetővé teszi annak a csempevastagság síkjába illeszkedő beépítését.


Schlüter-LIPROTEC-LLP

A Schlüter-LIPROTEC-LLP termékek rugalmas, teljesen bevont LED-tömlőből készült LED-modulok, alumíniumból készült U-alakú tartóprofillal, amelyek homogén fényszórást biztosítanak. A LED-modulokkal az RGB+F fénytartományban, több mint 16 millió különböző színárnyalatú valamint 2500 K és 6500 K közötti színhőmérsékletű színes fénysávok hozhatók létre. A tartóprofil lehetővé teszi a síkba illeszkedő beépítést, 17 mm-es beépítési magasság mellett.


Schlüter-LIPROTEC-LLPE

A Schlüter-LIPROTEC-LLPE termékek rugalmas, teljesen bevont LED-tömlőből készült LED-modulok, eloxált alumíniumból készült tartóprofillal, amelyek homogén fényszórást biztosítanak. A LED-modulokkal az RGB+F fénytartományban, több mint 16 millió különböző színárnyalat, valamint 2500 K és 6500 K közötti színhőmérséklet állítható be. A LED-modullal kiemelő megvilágítás alakítható ki a falsarkokban. Ez érvényes úgy a belső, mint a külső sarkokra, a tusolókban a függőleges elhelyezési mód javasolt.

 


Schlüter®-LIPROTEC-LLPM

Termékek


Schlüter®-LIPROTEC-LLPM

Schlüter®-LIPROTEC-LLPM


Profile aus Edelstahl

Megjegyzés: A készlet tartalmazza a LED-tömlő rövidítéséhez szükséges zárókupakot a szigetelőanyaggal együtt.

Az RGB+F változatnál a LED-tömlő a profillal szemben kb. 3 mm-rel előrébb kinyúlik.

A privát célokra használt területeken lévő padlókban történő alkalmazásra csak a fehér fényszínű LED-modulok alkalmasak.


Zárókupakok Schlüter-LIPROTEC-LLPM

A Schlüter-LIPROTEC-LLPM/EK termékek a LED-Plug & Play készletek tiszta lezárására szolgáló zárókupakok. Jobbos vagy balos kivitelként is behelyezhetőek. A tartó fül a csemperagasztóba beágyazásra kerül.

Zárókupakok Schlüter-LIPROTEC-LLPM


Endkappen 2

Megjegyzés: B = 12 mm (LED-modul fehér) / B = 15 mm (LED-modul RGB+F)


Schlüter®-LIPROTEC-LLP

Schlüter®-LIPROTEC-LLP

Megjegyzés: A készlet tartalmazza a LED-tömlő rövidítéséhez szükséges zárókupakot a szigetelőanyaggal együtt.


Zárókupakok Schlüter®-LIPROTEC-WS/EK

Zárókupakok Schlüter®-LIPROTEC-WS/EK


Schlüter®-LIPROTEC-LLPE

Schlüter®-LIPROTEC-LLPE


Zárókupakok Schlüter®-LIPROTEC-LLE/EK

Zárókupakok Schlüter®-LIPROTEC-LLE/EK

Megjegyzés: zárókupak rögzítő csavarokkal együtt


Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?