logo

LIPROTEC-PRO

A Schlüter-LIPROTEC-PRO a jól bevált és sokféleképpen kombinálható fényprofil-technika azoknak a profi burkolóknak készült, akik nem félnek a kábelezéstől és világítástechnika alkalmazásától. A PRO-szériával az ügyes kezű burkolók és más mesteremberek a beltereket valódi fény-oázisokká tudják varázsolni. A különféle termékek egymással sokféleképpen kombinálhatók és szinte végtelen számú kialakítási lehetőséget kínálnak. Sokféle felhasználási célhoz – például hangsúlyozandó falszakaszok vagy tükrök megvilágításához – praktikus komplett szettek állnak rendelkezésre.

FényProfilTechnika

Schlüter®-LIPROTEC-PB

Schlüter®-LIPROTEC-PB

A Schlüter-LIPROTEC-PB egy eloxált alumíniumból készült lépcsőél-profil 25 mm széles látszófelülettel. A profil Schlüter-LIPROTEC-ES LED-sávok befogadására elő van készítve és a Schlüter-lépcsőprofilokkal együtt vonzó lépcsőél- megvilágítást képes létrehozni.
tovább

Schlüter®-LIPROTEC-VB

Schlüter®-LIPROTEC-VB

A Schlüter-LIPROTEC-VB egy kiváló minőségű falicsempe lezáróprofil 25 mm széles látszófelülettel. A profil Schlüter-LIPROTEC-ES LED-sávok befogadására elő van készítve és két különböző diffúzorlemezzel kombinálva eltérő fényhatásokat tud elérni.
tovább

Schlüter®-LIPROTEC-WS /-WSQ /-WSK

Schlüter®-LIPROTEC-WS /-WSQ /-WSK

A Schlüter-LIPROTEC-WS egy eloxált alumíniumból készült kiváló minőségű tartóprofil falsíkból kiemelt falitábláknak a profilba berakott különböző Schlüter-LIPROTEC-ES LED-sávokkal történő megvilágításához. Két különböző diffúzorlemezzel kombinálva eltérő fényhatások jönnek létre. Így választhatóan megvalósítható a fali előépítmények visszaugró, közvetett avagy közvetlen megvilágítása.
tovább

Schlüter®-LIPROTEC-D

Schlüter®-LIPROTEC-D

Schlüter-LIPROTEC-D-vel a falon lévő formaelemeknek különleges keretet tud adni. Akár dekorelemeket, szegélyeket, képeket, tükröt kíván éppen alkalmazni, vagy egy egyszerű árnyékfugát akar kiemelni, vagy indirekt fénnyel hangsúlyokat képezni – a Schlüter-LIPROTEC-D-vel olyan megoldást kap, mely éppoly egyéni és flexibilis, mint Ön.
tovább

Schlüter®-DESIGNBASE-QD

Schlüter®-DESIGNBASE-QD

Időtlen QUADEC-design korszerű LED-technikával kombinálva: A Schlüter-DESIGNBASE-QD segítségével gyermekjátékká válik megvilágított lábazatok és szegélyek készítése. Munkalapok vagy vázas ill. KERDI-BOARD-ból készült falszerkezetek szintén egy szempillantás alatt kaphatnak világító lezárást.
tovább

Schlüter®-LIPROTEC-LL

Schlüter®-LIPROTEC-LL

A Schlüter-LIPROTEC-LL segítségével számos egyedi kiemelő világítást tud létrehozni. Egyszerű U-alakú keresztmetszetével a Schlüter-LIPROTEC-LL a legkülönbözőbb beépítési szituációkhoz alkalmas az új építéseknél és a felújításoknál.
tovább

Schlüter®-LIPROTEC-LLE

Schlüter®-LIPROTEC-LLE

A Schlüter-LIPROTEC-LLE cégünk első olyan fényprofilja, amely nem csupán csempeburkolatokba ágyazható be, hanem, az intelligens klip-rendszernek köszönhetően, bármilyen más alkalmas alapfelületen is alkalmazható. Mivel a LIPROTEC-LLE úgy a belső, mint a külső sarkokban valamint a tusolókban (függőleges felszerelés esetén) egyaránt használható, úgy gondoljuk, hogy okkal nevezhetjük multitalentumnak.
tovább

Schlüter®-LIPROTEC szett

Profil-készlet háttérvilágított fali táblákhoz

Profil-készlet háttérvilágított fali táblákhoz

A Schlüter-LIPROTEC-WSK készletek egy olyan vadonatúj programot képeznek, melyek lehetővé teszik Önnek, hogy profilelemek és tartozék-készletek kombinálásával különböző színhőmérsékletekkel és színekkel egyedi fényhatásokat alakítson ki, kívánságának megfelelő egyedi megvilágítású falpanelokként. Két profil- és kilenc tartozék-készlettel különböző kombinációkat tud könnyedén összeállítani. A 19 mm vastag KERDI-BOARD burkolható vízszigetelő építőlemezre tetszése szerint ragaszthat kerámia- vagy terméskő-burkolatot, tükröket vagy dekorelemeket.
tovább

Lépcső-készletek

Lépcső-készletek

A Schlüter-LIPROTEC-PB 15 készletek komplett készletek középen megvilágított lépcsőkhöz, előreszerelt, 60 cm széles LED-modulokkal.
tovább

Dekor-keret-készletek

Dekor-keret-készletek

A Schlüter-LIPROTEC-D 90 készletek elegáns indirekt LED-megvilágítású keretezések előállítására szolgáló komplett-készletek.
tovább

Tartozékok

Schlüter®-LIPROTEC-ES

Schlüter®-LIPROTEC-ES

Schlüter-LIPROTEC-ES speciálisan a Schlüter fényprofilokban történő felhasználásra kifejlesztett nagy teljesítményű LED-ek.
tovább

Schlüter®-LIPROTEC-EKE

Schlüter®-LIPROTEC-EKE

A tápegységek a hálózati feszültséget a LED-sávokhoz szükséges 24 V-ra alakítják át. Ezek jól beépíthetők és különböző, 30 - 200 wattos teljesítményekkel kaphatók max. 18 folyóméteres LED-sávokhoz.
tovább

Tartozékok a kábelezéshez

Tartozékok a kábelezéshez

A Schlüter-LIPROTEC rendszerek kábelezéséhez is komplett tartozékokat kínálunk Önnek.
tovább

Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?