logo

Padlóburkolat lezárások

Szegélyvédelem és átmeneti profilok

A Schlüter®-SCHIENE a tiszta lezárást összekombinálja a csempeburkolatok optimális szegélyvédelmével. A szabadalmaztatott profil-geometria révén a felmerülő terhelést biztonságosan adja tovább az alapfelületnek és ezáltal megóvja a csempét a károsodástól.

Ha még a szegélyvédelem mellé magasság-kiegyenlítés is szükséges a szomszédos burkolat irányába, akkor a Schlüter®-RENO profilokkal biztonságosan megvalósítható az átmenet. Így lehet elkerülni, hogy veszélyes, buktató szegélyek alakuljanak ki.
Így teljesíthetők az akadálymentes, az idős emberek és a fogyatékkal élők igényeihez igazodó   kivitelezéssel szemben támasztott elvárások.

Schlüter®-SCHIENE

Schlüter®-SCHIENE

A Schlüter®-SCHIENE egy speciális profil a csempeburkolatok külső peremének lezárásához, de nagyon jól használható más burkolati anyagokhoz és alkalmazásokhoz is. A fugatávtartó orr előre megadja a fugaszélességet a burkolólap mellett.
Schlüter®-SCHIENE-STEP-EB szálcsiszolt nemesacélból készült, magas minőségű záróprofil.
A Schlüter®-SCHIENE-E nem rendelkezik fugatávtartó orral.
tovább

Schlüter®-SCHIENE-V

Schlüter®-SCHIENE-V

Schlüter®-SCHIENE-V záróprofil faburkolatokhoz vagy más formatartó burkolóanyagokhoz, mint a terrazzo-burkolatok, merőleges átmenetet biztosít a rögzítő szártól a lezárószárig. A homogén kialakítású lezárószár lehetővé teszi a burkolat csiszolását.
tovább

Schlüter®-SCHIENE-BASIC

Schlüter®-SCHIENE-BASIC

Schlüter®-SCHIENE-BASIC csempe és más szilárd burkolóanyagokhoz kifejlesztett záróprofil derékszögű átmenetet biztosít a rögzítő és a csatlakozó szár között és a fejkialakítása derékszögű.
tovább

Schlüter®-RENO-TK

Schlüter®-RENO-TK

Schlüter®-RENO-TK profil lépcsőzetmentes átmenetet biztosít a padlólap és az azzal határos alacsonyabb padlószőnyeg, vagy más burkolóanyag között. Ezenkívül hatásos védelmet nyújt a határos burkolatszéleknek.
tovább

Schlüter®-RENO-V

Schlüter®-RENO-V

A Schlüter®-RENO-V egy variálható átmenő szárral rendelkező profil, amely lépcsőzetmentes átmenetet biztosít eltérő magasságú burkolatok között. A fugatávtartó orr definitíve biztosítja a csempéhez a megfelelő fugakamrát.
tovább

Schlüter®-RENO-U/-RAMP/-RAMP-K

Schlüter®-RENO-U/-RAMP/-RAMP-K

A Schlüter®-RENO-U lépcsőzetmentes átmenetet biztosít eltérő magasságú padlóburkolatok között.
A Schlüter®-RENO-RAMP/-RAMP-K rámpa profil az erősen igénybevett burkolólapok, és a velük határos alacsony burkolóanyagok között biztosít lépcsőzetmentes átmenetet. A fugatávtartó orr előre meghatározza a padlólaphoz a fugakamrát.
tovább

Schlüter®-RENO-T

Schlüter®-RENO-T

A Schlüter®-RENO-T profil egy utólag szerelhető elem, mely átmenetet biztosít azonos magasságú burkolatok között.
tovább

Schlüter®-DECO

Schlüter®-DECO

A Schlüter®-DECO 6 mm széles megjelenési felületű profil a csempeburkolatok dekoratív fugakialakításához. A Schlüter®-DECO-M és -MC használható külső falsarkok záróprofiljaként is. A Schlüter®-DECO alumíniumból, sárgarézből és nemesacélból készül és padlóburkolatok kialakítására alkalmas.
tovább

Schlüter®-TERRAZZO

Schlüter®-TERRAZZO

A Schlüter®-TERRAZZO egy elválasztó és dekorprofil, amely tömör rézből készül, és amit terazzo és hasonló technológiájú burkolatok készítésénél használnak.
tovább

Schlüter®-WINKEL

Schlüter®-WINKEL

A Schlüter®-WINKEL egy tömör anyagból készült furatok nélküli, különböző területeken használható sarokprofil.
tovább

Schlüter®-SHOWERPROFILE-S / -R

Schlüter®-SHOWERPROFILE-S / -R

A Schlüter®-SHOWERPROFILE-S lejtéskialakító ékprofil szálcsiszolt nemesacélból készül a padlószintbe illeszkedo tusolók oldalainak borítására, 2 % lejtéssel. A hátoldalán fátyolréteg található a csemperagasztóba való rögzüléshez. A padlóoldali fogadásra szolgál a rendszer részét képezo kemény PVC-bol készülo tartóprofil, különbözo magasság-méretekben, U-alakú fogadó-núttal. A kello magasság kialakításához a túlnyúló lejtés-kialakító éket az alacsony és/ vagy a magas oldalon igény szerint beszabjuk. A lejtés-kialakító ék balról vagy jobbról használható a padozat-csatlakozásnál, vagy a válaszfal csempeburkolata alatt.
tovább

Schlüter®-SHOWERPROFILE-WS/-WSK

Schlüter®-SHOWERPROFILE-WS/-WSK

A Schlüter®-SHOWERPROFILE-WS egy kétrészes profil eloxált alumíniumból a padlószintbe illeszkedo tusolók által történo elöntés elleni védelemhez.
A Schlüter®-SHOWERPROFILE-WSK egy kétrészes profil eloxált alumíniumból a padlószintbe illeszkedo tusolók által történo elöntés elleni védelemhez.
tovább

Schlüter®-DECO-SG

Schlüter®-DECO-SG

A Schlüter®-DECO-SG dekoratív profil a csempeburkolatok fugáinak kialakításához. 12 mm széles árnyékfugát képez. A fuga ideálisan alkalmas az üvegpanelek fogadására és rögzítésére a padló és falicsempe sikjába süllyesztve (pl épített zuhany leválasztásánál).
tovább

Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?