logo

Schlüter®-TROBA-PLUS/-PLUS-G

Alkalmazás és funkció

A Schlüter®-TROBA-PLUS egy biztonságos és tartósan hatékony, egész felületen alkalmazható drénlemez, lejtésben kialakított szigetelések feletti alkalmazásra. Erős polietilén lemezből áll, amely egyik oldalán bütykös kialakítású, amelyre egy szűrő fátyol van kasírozva. A Schlüter-TROBA-PLUS 8G-nél fátyolszövet helyett 2 x 2 mm-es rácsszövet kasírozás van.

A kasírozott bütykös oldalnál, amelyre a burkolati konstrukció támaszkodik, teljes felületű drén-rétegként működik (kapilláris- passzív drén), aminek rendkívül nagy a vízelvezető képessége. Elválasztó lemezként a Schlüter®-TROBA-PLUS a szigetelés mechnikai védelmét is szolgálja. A szorosan egymás mellett álló, csonka kúpok nagyon komoly nyomást képesek elviselni. A bütykös lemez és a kasírozás közötti szabad térfogat hő- és lépeszaj-szigetelő réteget alkot, ami a szigetelést még a káros hőhatásoktól is védi. Egyenletes és teljes felületre kiterjedő teherelosztást valósít meg a szigetelés felett. A Schlüter®-TROBA-PLUS 8 és a 8G vastagsága csak nyolc milliméterrel vastagítják a konstrukciót, a Schlüter®-TROBA-PLUS 12 pedig 12 milliméterrel.

A szigetelés lejtésének kisebb hibái, mint pl. az egyenetlenségek vagy az átlapolások miatt kiálló részek, amelyek a víz pangását eredményezhetik, ezáltal hatékonyan áthidalhatók. A szigetelés lejtésének nagyobb egyenetlenségei a Schlüter®-TROBA-PLUS lefektetése előtt habarccsal kiegyenlítendők.


Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
Fax: + 36 1 412 0190
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

image
Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?

Fontos kiegészítő információkat

a termékeinkkel és termékverziókkal kapcsolatban itt találhatnak:

"Termékek" jelmagyarázat

A táblázatok egységes és áttekinthető kivitele érdekében a következő jelzéseket és rövidítéseket alkalmazzuk:

image image

= új termékek

= 1ves stancolás lásd a 125. oldalt    

 

Méretek:
H = magasság
L = hossz
B = szélesség


A csomagolások megjelölése:
PL = Raklap (pal.)
KV = Doboz
BV = Köteg (köt) (Amennyiben nincs másként kifejezetten feltüntetve, az összes profil tízesével kötegelve van csomagolva.)
P = Csomag (csom)
R = Tekercs (tek)
db. = Darab