logo

Schlüter®-TROBA-STELZ-DR

Alkalmazás és funkció

A Schlüter-TROBA-STELZ-DR olyan tartós polietilén alátétgyűrű, amely erkélyek és teraszok, a megfelelő vastagságú gres vagy természetes kő, továbbá a nagyelemes térkőlapokkal történő burkolásához készül és amelyet a Schlüter-TROBA-PLUS 8G drenázslemezre ragasztanak kültéri csemperagasztóval.

A 2 mm magas műanyaggyűrűket a járólapok fugáinak kereszteződésében bennmaradó zsaluként, esetleg rögzítő sablonként rakjuk közvetlenül a Schlüter-TROBA- PLUS 8G drenázslemezre, majd kiöntjük kültéri vékonyágyas csemperagasztóval.

A vékonyágyas csemperagasztóval való kiöntés után a járólapokat sarkaiknál ráfektetjük a vékonyágyas habarcsgyűrűkre, és a járólapot a megfelelő magasságra beütögetjük és kiszintezzük.

A burkolatfugák nyitva maradnak, így a kész burkolat rétegrendje a rákerülő csapadékot a járólapok közötti legalább 3 mm széles nyit fugákon keresztül a teljes felületen lefektetett Schlüter-TROBA-PLUS 8G drenázsrétegben vezeti el. A leszivárgó vizet ez a réteg nyomásmentesen, megfelelő lejtéssel vezeti el, a szintén rendelhető vízorr profilok vagy pontszerű összefolyók felé.


Schlüter®-TROBA-STELZ-DR

Feldolgozás

  1. A Schlüter-TROBA-STELZ-DR alapjaként a Schlüter-TROBA-PLUS 8G drenázslemez szolgál, melyet megfelelő lejtésben kialakított teherbíró vízszigetelő rétegre fektetünk (≥1,5%).
  2. A Schlüter-TROBA-STELZ-DR a járólapok fugakereszteződéseiben kerül elhelyezésre és kültéri vékonyágyas csemperagasztóval kerül kiöntésre. A ragasztóhabarcs valamivel a Schlüter-TROBA- STELZ-DR gyűrű pereme fölé érjen, hogy a járólapokat a megfelelő magasságban bele lehessen ütögetni a vékonyágyas habarcsba. A Schlüter- TROBA-STELZ-DR zsalugyűrű bizonyos esetekben rőgzítősablonként is felhasználható.
  3. Szükség esetén több Schlüter-TROBASTELZ- DR gyűrűt egymás fölé is lehet helyezni a megfelelő szint kialakítása érdekében.

Schlüter®-TROBA-STELZ-DR

Anyag

A Schlüter-TROBA-STELZ-DR tartós és erős polietilénből készül. A műanyaggyűrűk átmérője 23 cm, magasságuk 2 mm.

Anyagtulajdonságok és felhasználási területek:

A Schlüter-TROBA-STELZ-DR vékonyágyas zsalugyűrűk erkélyek és teraszok, a megfelelő vastagságú greslapok vagy természetes kő, továbbá a nagyelemes térkőlapokkal történő burkolásához készül és amelyet a Schlüter-TROBA-PLUS 8G drenázslemezre ragasztanak kültéri csemperagasztóval. Az anyag nem korhad, fiziológiailag veszélytelen és bitumenálló.


Schlüter®-TROBA-STELZ-DR

Útmutató

A Schlüter-TROBA-STELZ-DR nem korhad és nem igényel különösebb ápolást vagy karbantartást.

A burkolat-alátétekre kötőanyag nélkül történő fektetésnél a járólapok széleinek vagy sarkainak egyoldalú terhelése esetén - a dolog természeténél fogva - a burkolólap mozoghat.


Schlüter®-TROBA-STELZ-DR

Termékek


Schlüter-TROBA-STELZ-DR

csomag = 10 db.


Schlüter®-TROBA-STELZ-DR

Letöltés


Schlüter®-TROBA-STELZ-DR

Videók

Itt található az összes video a termékekről.

 


Balkon rétegfelépítése: Természetes kövek ragasztás nélküli lerakása vékonyágyas habarcsfoltokra
Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
Fax: + 36 1 412 0190
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

image
Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?

Fontos kiegészítő információkat

a termékeinkkel és termékverziókkal kapcsolatban itt találhatnak:

"Termékek" jelmagyarázat

A táblázatok egységes és áttekinthető kivitele érdekében a következő jelzéseket és rövidítéseket alkalmazzuk:

image image

= új termékek

= 1ves stancolás lásd a 125. oldalt    

 

Méretek:
H = magasság
L = hossz
B = szélesség


A csomagolások megjelölése:
PL = Raklap (pal.)
KV = Doboz
BV = Köteg (köt) (Amennyiben nincs másként kifejezetten feltüntetve, az összes profil tízesével kötegelve van csomagolva.)
P = Csomag (csom)
R = Tekercs (tek)
db. = Darab