logo

LIPROTEC-CONTROL

A Schlüter-LIPROTEC-CONTROL vezérléstechnika a LIPROTEC-CLASSIC és LIPROTEC-ZONES változatokkal a modern világításvezérlés minden lehetőségét kínálja. A jól bevált CLASSIC rendszer egyszerű, de kényelmes megoldás a LIPROTEC fényforrás vezérlésére mobil eszközzel, távirányítóval vagy most már vezeték nélküli forgókapcsolóval is. Ha több fényzónát szeretne kényelmesen, egyetlen vezérlőelemmel vezérelni, az új LIPROTEC-ZONES LED-vezérlőrendszer számos lehetőséget kínál, beleértve az időfüggő programozást is. Mindkét rendszer a bevált Bluetooth-technológiával működik.
CLASSIC vagy ZONES – a választás az Öné, hogy megfeleljen a kortárs hangsúlyvilágítással szemben támasztott követelményeknek.

LIPROTEC-CLASSIC

A klasszikus a Schlüter-LIPROTEC egyszerű LED-berendezések vezérléséhez. Ennél egyszerűbben nem lehet fényforrást vezérelni. A LIPROTEC-CLASSIC vezérlőrendszer lehetővé teszi az egységes fényforrások kényelmes vezérlését az egész helyiségben, akár színes, akár fehér fényforrásokról van szó. Opcionálisan a telepítés történhet PRO vagy EASY rendszerben is, ez teljes mértékben a feldolgozó döntése. Felhasználóként Ön választhat, hogy a távirányítóval, a Schlüter-LED-Colour-Control alkalmazással vagy opcionálisan az új, stílusos, vezeték nélküli forgókapcsolóval kívánja-e vezérelni. A vezérlőkészletek szükség esetén bármikor bővíthetők további vevőkészülékekkel.

Schlüter®-LIPROTEC-PEBR

Schlüter®-LIPROTEC-PEBR

Schlüter-LIPROTEC-PEBR 1 és -PEBR 4 a Schlüter-LIPROTEC-EASY sorozathoz tartozó plug & play vevők a LED-modulok vezérléséhez.
tovább

Schlüter®-LIPROTEC-ERP

Schlüter®-LIPROTEC-ERP

Schlüter-LIPROTEC-ERP rádióhullámokkal működő forgókapcsoló a Schlüter- LIPROTEC-PEBR/-EBR Bluetooth vevőkészülékek vezérléséhez.
tovább

LIPROTEC-ZONES

Az új Schlüter LIPROTEC ZONES vezérlés az innovatív Bluetooth mesh technológiával új mércét állít fel. A Schlüter-LIPROTEC-EASY és -PRO sorozatú LED-rendszerek összetettebb telepítése is kényelmesen vezérelhető a LIPROTEC-ZONES segítségével. A LED-elemek külön-külön is vezérelhetők, vagy kombinálhatók zónákba, amelyekkel együttesen lehet kommunikálni. A Bluetooth-Mesh technológia lehetővé teszi azt, hogy a LIPROTEC-ZONES segítségével különféle fényforrásokat – akár nagyobb LED-es szakaszokat is –, megbízhatóan szabályozzunk. A praktikus kezdőkészletek szükség esetén bármikor bővíthetők további vevőkészülékekkel. A vezérlés történhet az indító készletben lévő távirányítóval, vagy mobil végkészülékről alkalmazás (App) segítségével, vagy a tartozékként kapható forgatható kapcsolóval.

Schlüter®-LIPROTEC-PEBZS/-EBZS

Schlüter®-LIPROTEC-PEBZS/-EBZS

A Schlüter-LIPROTEC-PEBZS/EBZS indító készletek a LIPROTEC-ZONES rendszer fényforrásainak kényelmes vezérlésére szolgálnak.
tovább

Schlüter®-LIPROTEC-PEBZR/EBZR

Schlüter®-LIPROTEC-PEBZR/EBZR

A Schlüter-LIPROTEC-PEBZR/-EBZR Bluetooth-Mesh vevőkészülékek, melyek több LIPROTEC LED-szalag vezérlése szolgálnak a ZONES távirányítóval, arra alkalmas Bluetooth-szal működő mobil végkészülékkel, vagy ZONES forgatható kapcsolóval.
tovább

Schlüter®-LIPROTEC-ERPZ

Schlüter®-LIPROTEC-ERPZ

Schlüter-LIPROTEC-ERPZ Bluetooth-Mesh forgókapcsolók a LIPROTEC-ZONES fényprofil technika vezérlésére.
tovább

Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?