logo

Schlüter®-TROBA-LEVEL

Alkalmazás és funkció

A Schlüter-TROBA-LEVEL egy egymással szabadon kombinálható alátét-rendszer, amely 3 mm és 1 m közötti egyedi beépítési magasságokat tesz lehetővé. Egy álpadló jön létre. Segítségével bármilyen 0 % és 10 % közötti lejtés kiegyenlíthető.

A szabadon, kötőanyag nélküli burkolat lerakható erkélyeken, teraszokon, tetőteraszokon és más járható felületeken. Ezáltal lehetséges a vezetékek és a padlóösszefolyók ellenőrzése a járólapok alatt kialakuló beépítési magasságban.

A kombinációs lehetőségeket és további útmutatókat a „Műszaki adatok“ címszó alatt találja.

A kész burkolat vízelvezetése a járólapok között nyitottan maradó fugákon keresztül történik a terasz megfelelő lejtésben kialakított vízszigetelő rétege fölött.

A keletkező víz itt nyomás nélkül elvezetődik a vízelvezető rendszerbe.

A Schlüter TROBA-LEVEL-PL 10 egymásra rakható alátétlapok az önhordó járólap-elemek alátámasztására szolgálnak. 10 mm magasak, hangcsillapító hatású speciális műanyagból készülnek, melyet akár közvetlenül a vízszigetelésre lehet lerakni. A 3 mm vastagságú, rugalmas fugatávtartók homogén fugaképet tesznek lehetővé, és képesek felvenni a burkolat mozgását.

50 mm lerakási magasságtól Schlüter-TROBA-LEVEL-PLA 30 adaptert lehet alkalmazni. Ezeket egyenként, vagy akár többszörözve is két TROBA-LEVEL-PL 10 alátétlap közé helyezünk.

A Schlüter-TROBA-LEVEL-AP 1 szintező lapkák az eltérő lejtési helyzetbe lefektetendő járólapok finom beállítására szolgálnak. Eltérő lapvastagság, vagy az aljzat egyenetlenségei esetén, a lerakandó járólapok sarkainál akár 10 mm magasság is kiegyenlíthető a rögzíthető TROBA-LEVEL-AP 1 segítségével.

A Schlüter-TROBA-LEVEL-PLV 60 olyan előreszerelt, csavaros szintező burkolatláb, amely a beállító gyűrű és két ellentétes irányú menet segítségével 60 - 130 mm között variálható magasság beállítását teszi lehetővé. A TROBA-LEVEL-PLV 60 menete rendelkezik egy kicsavarodás elleni védelemmel, valamint egy vibráció-fékkel. A szintező burkolatláb felső tárcsája 3 mm vastag fugatávtartó pöckökkel van ellátva és van egy oldalsó fugatávtartója is.

Az aljzat minőségének a függvényében a Schlüter-TROBA-LEVEL-LV 3 terméket teherelosztási célból be lehet építeni TROBA-LEVEL-PL 10 és TROBA-LEVEL-PLA 30 alátétekkel együtt is. Önálló alátétként különösen az alacsony beépítési magasságok esetén a TROBA-LEVEL-LV 3 kombinálható a TROBA-LEVEL-AP 1 alátéttel. A TROBA-LEVEL-LV 3 alátét 3 mm vastag fugatávtartókkal rendelkezik.

A Schlüter-TROBA-LEVEL-PLA 70 adaptert a TROBA-LEVEL-PLV 60 szintező alátétlábba csavarjuk be teljesen a menet végéig. A TROBA-LEVEL-PLV 70 menete rendelkezik egy kicsavarodás elleni védelemmel, valamint egy vibráció-fékkel.


Az ön kapcsolattartója a
Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
Fax: + 36 1 412 0190
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

image
Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?

Fontos kiegészítő információkat

a termékeinkkel és termékverziókkal kapcsolatban itt találhatnak:

"Termékek" jelmagyarázat

A táblázatok egységes és áttekinthető kivitele érdekében a következő jelzéseket és rövidítéseket alkalmazzuk:

image image

= új termékek

= 1ves stancolás lásd a 125. oldalt    

 

Méretek:
H = magasság
L = hossz
B = szélesség


A csomagolások megjelölése:
PL = Raklap (pal.)
KV = Doboz
BV = Köteg (köt) (Amennyiben nincs másként kifejezetten feltüntetve, az összes profil tízesével kötegelve van csomagolva.)
P = Csomag (csom)
R = Tekercs (tek)
db. = Darab