logo

Válaszfalak

A szaniter-helyiségekben gyakran szükséges választófalak kialakítása tusolók vagy WC-k leválasztásához, vagy akár helyiségek tagolásához. Ha az ilyen elválasztásokat falazzák, vagy a tartószerkezeteket borítják, az rendszerint időigényes és a felületek gyakran nem is alkalmasak további előzetes munkák nélkül a csempeburkolatok alapfelületeként.

Stabilak és önhordóak

A kellő vastagságú Schlüter®-KERDI-BOARD segítségével egyszerűen és gyorsan stabil és önhordó válaszfalak állíthatók elő, amelyek közvetlenül alkalmasak a csempeburkolásra. Szükség esetén a válaszfalak a rendszerhez tartozó sarokvasakkal vagy U-profilokkal még külön is fixálhatók, illetve stabilizálhatók. Az illesztéseket és toldásokat le kell ragasztani. A nemesacélból készült U-profil látható felületet is alkothat, vagy vasalatok rögzítésére is alkalmas lehet.

Így az egyszerű elválasztásoktól a teljes WC- és tusoló-kialakításig vagy öltözőkabinokig minden kialakítható a Schlüter®-KERDI-BOARD segítségével.

Schlüter®-KERDI-BOARD

Schlüter®-KERDI-BOARD

A Schlüter®-KERDI-BOARD multifunkcionális burkolási felületet ad a falaknál, ami egyúttal a csempeburkolattal együtt többrétegű vízszigetelést alkot és ezen túlmenően építőlemezként sok alkalmazási területet képes lefedni.
tovább

Schlüter®-KERDI-BOARD-W

Schlüter®-KERDI-BOARD-W

A Schlüter-KERDI-BOARD-W egyedi, hidegburkolattal ellátandó mosdópult kialakítására szolgáló előregyártott elem, melynél a szerelvények a falra kerülnek felszerelésre. Ez az elem falfülkékbe vagy fali kiszögelésekbe is elhelyezhető és az egyéni igényeknek, valamint a helyi adottságoknak megfelelően egyszerűen méretre vágható. A kialakítás szabadon lebegő, melyhez opcionálisan fali konzolok is kaphatók.
tovább

Videofilm: "Elválasztó falak Schlüter®-KERDI-BOARD-ból"

A Schlüter®-KERDI-BOARD-ból készített elválasztó falak, amelyeket a WC és tusoló elválasztására szoktak felhúzni már elve vízszigeteléssel készülnek.

Schlüter®-KERDI-BOARD: Válaszfalak beépítése
Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?