logo

Mechanikai sérülések és botlások elkerülése a burkolatok találkozásánál.

A csempék átmenetei más burkolati anyagok irányába a legnagyobb mechanikai igénybevételnek kitett területek. A felmerülő terhelés révén gyakran keletkeznek károsodások. Ezért különleges védelmet kell biztosítani.

Tekintettel arra, hogy az esztrich a legtöbb esetben függetlenül a  későbbi burkolattól egységes vastagságban készül, az olyan helyeken később magasság-különbségek merülnek fel, ahol különböző vastagságú burkolóanyagok találkoznak. Különösen akkor áll elő ez a helyzet, ha a felújítás során a csempéket a meglévő burkolatra rakják rá.

Így jönnek létre a botlást okozó szegélyek!

Az ilyen átmenetek nem csak potenciális baleseti helyzetet eredményeznek, hanem ellentmondásnak az akadálymentes kialakítások építeszti elvének is.

Schlüter®-RENO-TK

Schlüter®-RENO-TK

Schlüter®-RENO-TK profil lépcsőzetmentes átmenetet biztosít a padlólap és az azzal határos alacsonyabb padlószőnyeg, vagy más burkolóanyag között. Ezenkívül hatásos védelmet nyújt a határos burkolatszéleknek.
tovább

Schlüter®-RENO-V

Schlüter®-RENO-V

A Schlüter®-RENO-V egy variálható átmenő szárral rendelkező profil, amely lépcsőzetmentes átmenetet biztosít eltérő magasságú burkolatok között. A fugatávtartó orr definitíve biztosítja a csempéhez a megfelelő fugakamrát.
tovább

Schlüter®-RENO-U/-RAMP/-RAMP-K

Schlüter®-RENO-U/-RAMP/-RAMP-K

A Schlüter®-RENO-U lépcsőzetmentes átmenetet biztosít eltérő magasságú padlóburkolatok között.
A Schlüter®-RENO-RAMP/-RAMP-K rámpa profil az erősen igénybevett burkolólapok, és a velük határos alacsony burkolóanyagok között biztosít lépcsőzetmentes átmenetet. A fugatávtartó orr előre meghatározza a padlólaphoz a fugakamrát.
tovább

Schlüter®-RENO-T

Schlüter®-RENO-T

A Schlüter®-RENO-T profil egy utólag szerelhető elem, mely átmenetet biztosít azonos magasságú burkolatok között.
tovább

Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?