logo

Építettzuhany rendszerek

Élvezze az újfajta szabadságot egy akadálymentes tusolóval! A magas belépő peremű tusolók már a múlté – a tusolók ma már a modern fürdőszobák integráns részei és természetesen akadálymentesen megközelíthetők. A csempéből vagy természetes kőlapokból készülő burkolatok és a Schlüter-Systems rendszermegoldásai olyan dizájnos fürdőszoba-kialakításokat tesznek lehetővé, amelyeknél a legapróbb részlet is meggyőz a minőségről.

A tusoló területén a fürdő padlóburkolatát úgy kell kialakítani, hogy szabványos lejtést kell megvalósítani a vízelvezetés biztosításához. Erre a legegyszerűbb megoldást a Schlüter®-KERDI-SHOWER előregyártott lejtéskialakító lemez kínálja. A csomag részét képezi a padlóba építendő vízszigetelő mandzsetta is.

A Schlüter®-KERDI-SHOWER lejtésadó lemezek verziói készülnek Schlüter®-KERDI-DRAIN pontszerű padlóösszefolyójához, és a Schlüter®-KERDI-LINE vonalmenti zuhanyfolyókájához egyaránt.

A Schlüter®-KERDI-DRAIN-t azért fejlesztették ki, hogy meg tudják oldani a burkolható vagy többrétegű szigetelésekkel egyszerű és biztonságos csatlakoztatását az épület vízelvezetési rendszeréhez. A normál vastagságú, és a különösen kis rétegvastagságú konstrukcióhoz is találhatnak itt megfelelő padlóösszefolyót.
Kifejezetten a padlóba illeszkedő tusolókhoz való a Schlüter®-KERDI-DRAIN-BASE pontszerű padlóösszefolyó.

A Schlüter®-KERDI-DRAIN-BASE része a padlóba illeszkedő tusolókhoz szállított Schlüter®-KERDI-SHOWER-SK-nak is. Hozzátartozik a Schlüter®-KERDI vízszigetelő lemez és toldószalag (Schlüter®-KERDI-KEBA) a falfelületek, csőmandzsetták, és belső sarkok leszigetelésére, továbbá Schlüter®-KERDI-COLL szigetelő ragasztó Kerdi-Keba szalagok és az idomok biztonságosan szigetelt leragasztásához. Ez a szigetelési szett ugyanúgy használható a KERDI-SHOWER lejtésadó padlóelemekhez, mint a hagyományosan esztrichhel készülő padlósikba illeszkedő tusolókhoz is.

A Schlüter®-KERDI-LINE folyókák masszív nemesacélból készülnek. 14 különböző hosszúságban kaphatók, illeszkedvén a rendszerhez tartozó rács- és keret-kombinációkhoz (formatervezett fedlapok: teljesen zárt fedlap / rács jellegű / láthatatlan résfolyókaként). Választhat, hogy a folyókát a fal mellé ütköztetve vagy bárhol a tusoló területén kívánja elhelyezni. A Schlüter®-KERDI szigetelő gallérja minden esetben biztonságos vízszigetelésről gondoskodik. A Schlüter®-KERDI-LINE-STYLE-lal további elegáns fedéseket kínálunk Önnek karcsú kontúr-kerettel 3 elegáns dizájnnal: FLORAL, CURVE és PURE.

A Schlüter®-KERDI-LINE vonalmenti zuhanyfolyóka V2A minőségű nemesacélból készül. Tíz különböző hosszúságban kapható, a  rendszerhez tartozó rácsokhoz és keretekhez illeszkedően (a zárt vagy lyukacsos dizájn-fadlap, ill. a csempeburkolatot fogadó burkolható fedlapos változatok) A Schlüter®-KERDI szigetelő mandzsetta biztonságos szigetelést tesz lehetővé.

Schlüter®-KERDI-LINE

Schlüter®-KERDI-LINE

A Schlüter®-KERDI-LINE egy komplett szett, ami a padlószintbe illeszkedő tusolók vízszintes (Schlüter®-KERDI-LINE-V) és függőleges (Schlüter®-KERDI-LINE-H) vonali vízelvezetésére szolgál. Univerzálisan alkalmazható nagyobb felületekben a központi beépítésre, de falak közelében is. A folyóka-test körbefutó ragasztós peremén gyárilag kialakított és fixen felragasztott Schlüter®-KERDI mandzsetta található. Ezzel a folyókatest biztonságosan csatlakoztatható a többrétegű szigeteléshez úgy a padlóban, mint a felmenő falazatoknál.
tovább

Schlüter®-KERDI-SHOWER-L

Schlüter®-KERDI-SHOWER-L

Schlüter®-KERDI-SHOWER-L kétrészes lejtéskialakító lemez padlószintbe illeszkedő tusolókhoz 2% lejtéssel és eleve ráragasztott Schlüter®-KERDI szigeteléssel a csempével való közvetlen burkolásához és a lejtéskialakító lemez összehajtható részeinek összekötésére. Ez a középső részen már rögzített Schlüter®-KERDI-LINE vonalmenti folyókához illeszkedve méretpontosan kerül lefektetésre az építkezésen található adott felületre.
tovább

Schlüter®-KERDI-SHOWER-T

Schlüter®-KERDI-SHOWER-T

A Schlüter®-KERDI-SHOWER-T egy moduláris rendszer padlósíkba illeszkedő, csempeburkolatú zuhanyzók kialakításához. A lejtéskialakító lemezek számos méretben kaphatók és ezzel a legtöbb kivitelezési igényre megfelelő megoldást kínálnak.
tovább

Schlüter®-KERDI-DRAIN

Schlüter®-KERDI-DRAIN

A Schlüter®-KERDI-DRAIN egy, a Schlüter®-KERDI-vel való szigeteléshez, vagy egyéb többrétegű szigetelő rendszerhez megbízhatóan kapcsolható padlóösszefolyó rendszer.
tovább

Schlüter®-KERDI-BOARD

Schlüter®-KERDI-BOARD

A Schlüter®-KERDI-BOARD multifunkcionális burkolási felületet ad a falaknál, ami egyúttal a csempeburkolattal együtt többrétegű vízszigetelést alkot és ezen túlmenően építőlemezként sok alkalmazási területet képes lefedni.
tovább

Schlüter®-DITRA

Schlüter®-DITRA

A Schlüter®-DITRA egy négyzet alakú mélyedésekkel rendelkező, közvetlenül burkolható polipropilén háló, melynek hátoldala rögzítő fátyollal van kasírozva. Elválasztó rétegként, többrétegű vízszigetelés részeként mint vízszigetelő, páranyomás kiegyenlítőként, repedés-áthidalóként egyaránt univerzális alapul szolgál a burkolólapokhoz, kültérre és beltérre.
tovább

Schlüter®-KERDI / KERDI-KEBA

Schlüter®-KERDI / KERDI-KEBA

A Schlüter®-KERDI egy közvetlenül burkolható polietilén vízszigetelő lemez, amelynek a burkolólap rögzítése érdekében mindkét oldala fátyolszövettel van ellátva. Különösen jó gipszkarton vagy vegyes falszerkezeteknél, zuhany és medence burkolások esetén is. A Schlüter®-KERDI-DS a magas páradiffúziós ellenállása miatt párazáró rétegként is alkalmas, csempeburkolattal kombinálva.
A Schlüter®-KERDI-KEBA mindkét oldalán fátyolszövettel burkolt polietilén toldó-hajlaterősítő, szigetelő szalag a toldások és a fal-padló csatlakozások szigeteléséhez.
tovább

Schlüter®-SHELF

Schlüter®-SHELF

A Schlüter-SHELF nem csak a fürdőben mutatós. Az elegáns STYLE-Design lerakópolc mindenütt praktikus, ahol csempeburkolat készül, vagy ahol már van csempézett falfelület.
tovább

Schlüter®-RENO-U/-RAMP/-RAMP-K

Schlüter®-RENO-U/-RAMP/-RAMP-K

A Schlüter®-RENO-U lépcsőzetmentes átmenetet biztosít eltérő magasságú padlóburkolatok között.
A Schlüter®-RENO-RAMP/-RAMP-K rámpa profil az erősen igénybevett burkolólapok, és a velük határos alacsony burkolóanyagok között biztosít lépcsőzetmentes átmenetet. A fugatávtartó orr előre meghatározza a padlólaphoz a fugakamrát.
tovább

Schlüter®-RONDEC

Schlüter®-RONDEC

A Schlüter®-RONDEC egy dekoratív szimmetrikusan kerekített falburkolat külső sarkaira, illetve lábazat és falburkolat csatlakoztatására.
tovább

Schlüter®-DESIGNLINE

Schlüter®-DESIGNLINE

A Schlüter®-DESIGNLINE bordűrprofillal a falburkolatok optikailag tetszetősebbé tehetők. Kiválóan kombinálható a megfelelő Schlüter®-RONDEC-/QUADEC profilokkal.
tovább

Schlüter®-DILEX-HKS/-EHK

Schlüter®-DILEX-HKS/-EHK

A Schlüter®-DILEX-HKS a nemesacél sarokprofil és a rugalmas dilatációs profil kombinációja a padlólapok illetve a padló / fal csatlakozásoknál.
A Schlüter®-DILEX-EHK egy teljes egészében nemesacél sarokprofil a magas higiéniai igényű belső falsarkokhoz és a padló / fal csatlakozásokhoz.
tovább

Schlüter®-DILEX-AHK /-AHKA / -AHK-TS

Schlüter®-DILEX-AHK /-AHKA / -AHK-TS

A Schlüter®-DILEX-AHK alumíniumból készült vápa-profil olyan belső falsarkok, konyhai munkapultok vagy lerakó felületek kialakításához, amelyeket kerámiaburkolattal látnak el. Különféle eloxált felületekkel kapható.
A Schlüter®-DILEX-AHKA alumíniumból készült vápa-profil olyan belső falsarkok, konyhai munkapultok vagy lerakó felületek kialakításához, amelyeket kerámiaburkolattal látnak el. Különféle eloxált felületekkel kapható és egyik oldalán meglévő burkolatokhoz csatlakoztatható.
tovább

Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
Fax: + 36 1 412 0190
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

image
Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?