logo

Építettzuhany rendszerek

Élvezze az újfajta szabadságot az akadálymentes tusolóval. A belépőküszöbök illetve kiemelt tusoló-tálcák már a múlté: ma már a tusoló integráns része a fürdőszobának és természetes, hogy akadálymentesen léphetünk be. A különböző hidegburkolatokkal, -beleértve a természetes kőlapokat- kombinálva a Schlüter-Systems rendszer-megoldásaival egy pillanat alatt kialakíthatók olyan fürdőszobai kialakítások, amelyeknek részlet-megoldásai is meggyőzőek.

A hidegburkolat továbbvitele a tusolóban megfelelő lejtés kialakításával kell, hogy történjen. Ez a legegyszerűbben a Schlüter®-KERDI-SHOWER előre gyártott bukolható, kiegyenlítő és lejtésadó lemezével oldható meg. Ezeknek a szabványos 2%-al lejtő elemeknek része a szükséges szigetelő mandzsetta is.

A Schlüter®-KERDI-SHOWER lejtésadó lemezek verziói készülnek Schlüter®-KERDI-DRAIN pontszerű padlóösszefolyójához, és a Schlüter®-KERDI-LINE vonalmenti zuhanyfolyókájához egyaránt.

A Schlüter®-KERDI-DRAIN-t azért fejlesztették ki, hogy meg tudják oldani a burkolható vagy többrétegű szigetelésekkel egyszerű és biztonságos csatlakoztatását az épület vízelvezetési rendszeréhez. A normál vastagságú, és a különösen kis rétegvastagságú konstrukcióhoz is találhatnak itt megfelelő padlóösszefolyót.
Kifejezetten a padlóba illeszkedő tusolókhoz való a Schlüter®-KERDI-DRAIN-BASE pontszerű padlóösszefolyó.

A Schlüter®-KERDI-DRAIN-BASE része a padlóba illeszkedő tusolókhoz szállított Schlüter®-KERDI-SHOWER-SK-nak is. Hozzátartozik a Schlüter®-KERDI vízszigetelő lemez és toldószalag (Schlüter®-KERDI-KEBA) a falfelületek, csőmandzsetták, és belső sarkok leszigetelésére, továbbá Schlüter®-KERDI-COLL szigetelő ragasztó Kerdi-Keba szalagok és az idomok biztonságosan szigetelt leragasztásához. Ez a szigetelési szett ugyanúgy használható a KERDI-SHOWER lejtésadó padlóelemekhez, mint a hagyományosan esztrichhel készülő padlósikba illeszkedő tusolókhoz is.

A Schlüter®-KERDI-LINE vonalmenti zuhanyfolyóka V2A minőségű nemesacélból készül. Tíz különböző hosszúságban kapható, a  rendszerhez tartozó rácsokhoz és keretekhez illeszkedően (a zárt vagy lyukacsos dizájn-fadlap, ill. a csempeburkolatot fogadó burkolható fedlapos változatok) A Schlüter®-KERDI szigetelő mandzsetta biztonságos szigetelést tesz lehetővé.

Schlüter®-KERDI-SHOWER

Schlüter®-KERDI-SHOWER

A Schlüter®-KERDI-SHOWER moduláris rendszer a padlóba illeszkedő kerámia burkolatú tusolók kialakítására szolgál. A négy különböző mérethez kombinálhatjuk a lejtést kialakító lemezeket – választásunk szerinti kiegyenlítő lemezekkel és szettekkel – a falszigetelés és a padlóösszefolyó kialakításához.
tovább

Schlüter®-KERDI-BOARD

Schlüter®-KERDI-BOARD

A Schlüter®-KERDI-BOARD multifunkcionális burkolási felületet ad a falaknál, ami egyúttal a csempeburkolattal együtt többrétegű vízszigetelést alkot és ezen túlmenően építőlemezként sok alkalmazási területet képes lefedni.
tovább

Schlüter®-DITRA 25

Schlüter®-DITRA 25

A Schlüter®-DITRA egy négyzet alakú mélyedésekkel rendelkező, közvetlenül burkolható polietilén lemez, melynek hátoldala rögzítő fátyollal van kasírozva. Elválasztó rétegként, többrétegű vízszigetelés részeként mint vízszigetelő, páranyomás kiegyenlítőként, repedés-áthidalóként egyaránt univerzális alapul szolgál a burkolólapokhoz, kültérre és beltérre.
tovább

Schlüter®-KERDI/KERDI-KEBA

Schlüter®-KERDI/KERDI-KEBA

A Schlüter®-KERDI egy közvetlenül burkolható polietilén vízszigetelő lemez, amelynek a burkolólap rögzítése érdekében mindkét oldala fátyolszövettel van ellátva. Különösen jó gipszkarton vagy vegyes falszerkezeteknél, zuhany és medence burkolások esetén is. A Schlüter®-KERDI-DS a magas páradiffúziós ellenállása miatt párazáró rétegként is alkalmas, csempeburkolattal kombinálva.
A Schlüter®-KERDI-KEBA mindkét oldalán fátyolszövettel burkolt polietilén toldó-hajlaterősítő, szigetelő szalag a toldások és a fal-padló csatlakozások szigeteléséhez.
tovább

Schlüter®-KERDI-DRAIN

Schlüter®-KERDI-DRAIN

A Schlüter®-KERDI-DRAIN egy, a Schlüter®-KERDI-vel való szigeteléshez, vagy egyéb többrétegű szigetelő rendszerhez megbízhatóan kapcsolható padlóösszefolyó rendszer.
tovább

Schlüter®-RENO-U/-RAMP/-RAMP-K

Schlüter®-RENO-U/-RAMP/-RAMP-K

A Schlüter®-RENO-U lépcsőzetmentes átmenetet biztosít eltérő magasságú padlóburkolatok között.
A Schlüter®-RENO-RAMP/-RAMP-K rámpa profil az erősen igénybevett burkolólapok, és a velük határos alacsony burkolóanyagok között biztosít lépcsőzetmentes átmenetet. A fugatávtartó orr előre meghatározza a padlólaphoz a fugakamrát.
tovább

Schlüter®-RONDEC

Schlüter®-RONDEC

A Schlüter®-RONDEC egy dekoratív szimmetrikusan kerekített falburkolat külső sarkaira, illetve lábazat és falburkolat csatlakoztatására.
tovább

Schlüter®-DESIGNLINE

Schlüter®-DESIGNLINE

A Schlüter®-DESIGNLINE bordűrprofillal a falburkolatok optikailag tetszetősebbé tehetők. Kiválóan kombinálható a megfelelő Schlüter®-RONDEC-/QUADEC profilokkal.
tovább

Schlüter®-DILEX-HKS/-EHK

Schlüter®-DILEX-HKS/-EHK

A Schlüter®-DILEX-HKS a nemesacél sarokprofil és a rugalmas dilatációs profil kombinációja a padlólapok illetve a padló / fal csatlakozásoknál.
A Schlüter®-DILEX-EHK egy teljes egészében nemesacél sarokprofil a magas higiéniai igényű belső falsarkokhoz és a padló / fal csatlakozásokhoz.
tovább

Schlüter®-DILEX-AHK /-AHKA / -AHK-TS

Schlüter®-DILEX-AHK /-AHKA / -AHK-TS

A Schlüter®-DILEX-AHK alumíniumból készült vápa-profil olyan belső falsarkok, konyhai munkapultok vagy lerakó felületek kialakításához, amelyeket kerámiaburkolattal látnak el. Különféle eloxált felületekkel kapható.
A Schlüter®-DILEX-AHKA alumíniumból készült vápa-profil olyan belső falsarkok, konyhai munkapultok vagy lerakó felületek kialakításához, amelyeket kerámiaburkolattal látnak el. Különféle eloxált felületekkel kapható és egyik oldalán meglévő burkolatokhoz csatlakoztatható.
tovább

Az ön kapcsolattartója a
Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
Fax: + 36 1 412 0190
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

image
Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?