logo

Élet fénnyel

A lakóhelyiségeknek nagy követelményeknek kell eleget tenni: Ezek pihenő zónák, visszavonulási helyek és jóérzeti oázisok. Optikai kialakításuk ezért különösen fontos. A Schlüter®-LIPROTEC-család fényprofiljaival ennek során teljesen új impulzusokat lehet kelteni. A fény által körülvett emelvénytől a megvilágított falitáblákon át egészen az indirekt mennyezet-világításig a fényprofilok egészen új lehetőségeket nyitnak meg a térkialakításban.

Megvilágított lépcsőfokok és emelvényperemek

Egyes lépcsőfokokat is lehet szakszerűen megvilágítani Schlüter®-LIPROTEC-kel. Így lehetőség van folyamatos lépcsőél-megvilágításokra négy lépcsőfok magasságig – és így egy elegáns és biztonságos fok-világítás létrehozására. Egyébként: A megvilágítás kombinálható a Schlüter®-TREP-sorozat lépcsőprofiljaival is.

Schlüter®-LIPROTEC-PB

Schlüter®-LIPROTEC-PB

A Schlüter-LIPROTEC-PB egy eloxált alumíniumból készült lépcsőél-profil 25 mm széles látszófelülettel. A profil Schlüter-LIPROTEC-ES LED-sávok befogadására elő van készítve és a Schlüter-lépcsőprofilokkal együtt vonzó lépcsőél- megvilágítást képes létrehozni.
tovább

Falitáblák és dekorelemek.

Kialakítás fénnyel? Nem probléma a Schlüter®-LIPROTEC-kel. A fényprofilok a képeket, tükröket vagy más dekorelemeket a valódi fénybe tolják. Az elegáns megvilágítás kiemeléseket eszközöl és azt hangsúlyozza, ami jól néz ki.

Profil-készlet háttérvilágított fali táblákhoz

Profil-készlet háttérvilágított fali táblákhoz

A Schlüter-LIPROTEC-WSK készletek egy olyan vadonatúj programot képeznek, melyek lehetővé teszik Önnek, hogy profilelemek és tartozék-készletek kombinálásával különböző színhőmérsékletekkel és színekkel egyedi fényhatásokat alakítson ki, kívánságának megfelelő egyedi megvilágítású falpanelokként. Két profil- és kilenc tartozék-készlettel különböző kombinációkat tud könnyedén összeállítani. A 19 mm vastag KERDI-BOARD burkolható vízszigetelő építőlemezre tetszése szerint ragaszthat kerámia- vagy terméskő-burkolatot, tükröket vagy dekorelemeket.
tovább

Dekor-keret-készletek

Dekor-keret-készletek

A Schlüter-LIPROTEC-D 90 készletek elegáns indirekt LED-megvilágítású keretezések előállítására szolgáló komplett-készletek.
tovább

Szárazépítés

A Schlüter®-LIPROTEC-profilokat kiválóan lehet gipszkarton lemezekkel összeépíteni. Így például olyan elegáns fény-erek vagy előtétfalak jönnek létre, amelyek válaszhatóan fehér vagy színes fény-hangsúlyokat képeznek.

Schlüter®-LIPROTEC-VB

Schlüter®-LIPROTEC-VB

A Schlüter-LIPROTEC-VB egy kiváló minőségű falicsempe lezáróprofil 25 mm széles látszófelülettel. A profil Schlüter-LIPROTEC-ES LED-sávok befogadására elő van készítve és két különböző diffúzorlemezzel kombinálva eltérő fényhatásokat tud elérni.
tovább

Schlüter®-LIPROTEC-WS /-WSQ /-WSK

Schlüter®-LIPROTEC-WS /-WSQ /-WSK

A Schlüter-LIPROTEC-WS egy eloxált alumíniumból készült kiváló minőségű tartóprofil falsíkból kiemelt falitábláknak a profilba berakott különböző Schlüter-LIPROTEC-ES LED-sávokkal történő megvilágításához. Két különböző diffúzorlemezzel kombinálva eltérő fényhatások jönnek létre. Így választhatóan megvalósítható a fali előépítmények visszaugró, közvetett avagy közvetlen megvilágítása.
tovább

Schlüter®-DESIGNBASE-QD

Schlüter®-DESIGNBASE-QD

Időtlen QUADEC-design korszerű LED-technikával kombinálva: A Schlüter-DESIGNBASE-QD segítségével gyermekjátékká válik megvilágított lábazatok és szegélyek készítése. Munkalapok vagy vázas ill. KERDI-BOARD-ból készült falszerkezetek szintén egy szempillantás alatt kaphatnak világító lezárást.
tovább

Schlüter®-LIPROTEC-LL

Schlüter®-LIPROTEC-LL

A Schlüter-LIPROTEC-LL segítségével számos egyedi kiemelő világítást tud létrehozni. Egyszerű U-alakú keresztmetszetével a Schlüter-LIPROTEC-LL a legkülönbözőbb beépítési szituációkhoz alkalmas az új építéseknél és a felújításoknál.
tovább

Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
Fax: + 36 1 412 0190
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

image
Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?