logo

Munkalapok kerámiából és természetes kőből

A kerámia-csempék és a természetes kőburkolatok sokfélesége szinte végtelen. Még a leginkább egyéni megoldásokat keresők is megtalálhatják a
hozzájuk és ízlésüknek legjobban megfelelő megoldást. Ráadásul a kerámia nem érzékeny a vágásra, a nedvességre, és a hőre sem – röviden szólva:
ideális munkafelület az otthoni konyhában. A Schlüter-rendszer rendszermegoldásai pedig gondoskodnak arról, hogy a kialakítás egyszerű, gyors, és
biztonságos legyen, a szegély kellő védettséget adjon és a szegélyfugák is szépek lesznek.

Karcálló és terhelhető:A kerámia- és a természetes kőburkolatok bírják a gyűrődést!

Nem kell félni az éles dolgoktól: A kerámia és kőburkolatú munkalapokon nyugodtan dolgozhat – késsel, villával, ollóval is.

Van aki forrón szereti: A természetes kő és a kerámia-burkolat nem érzékeny a fazekak és serpenyők okozta hő-terheléssel szemben.

Öröm ránézni és könnyű tisztítani: A SCHLÜTER-rendszer profiljaival rövid idő alatt elkészülhetnek a negatív sarkok megoldásai, amelyeket nem csak tisztán tartani könnyű, hanem még kellemes a megjelenésük is.

Komoly védelem és elegáns formatervezés: A konyhalap szélét a Schlüter-szegélyprofilokkal elegánsan leburkolhatjuk. Ez optikailag tovább javítja a megjelenést. Ugyanakkor a csempeburkolat szegélye és hathatós védelmet kap.

Schlüter®-KERDI-BOARD

A Schlüter®-KERDI-BOARD kiválóan alkalmas konyhai munkalapok, vagy egyéb lerakó felületek kialakításához, csempe vagy természetes kő burkolattal.

A vízálló anyag könnyű vághatósága révén a lemezek egyszerűen méretre alakíthatók, továbbá snitzerrel a szükséges nyílások is könnyen kialakíthatók.

A munkalap elegáns szegély-lezárásához a rendszerbe tartozó nemesacél U-profil szálcsiszolt felületével optikailag igényes megoldást kínál.

Alsó része zárt, a felső perforált. A csempe-lezáráshoz a Schlüter®-RONDEC vagy -QUADEC profil használható.


A feldolgozásra vonatkozó útmutatás:
Az itt mutatott képek a lényegi feldolgozási lépéseket hivatottak szemléltetni. A fenti szövegek röviden összefoglalt leírások. Az egyes termék-adatlapokat a termékek leírásával és a termékek feldolgozására vonatkozó útmutatásokkal figyelembe kell venni.

Schlüter®-KERDI-BOARD

Schlüter®-KERDI-BOARD

A Schlüter®-KERDI-BOARD multifunkcionális burkolási felületet ad a falaknál, ami egyúttal a csempeburkolattal együtt többrétegű vízszigetelést alkot és ezen túlmenően építőlemezként sok alkalmazási területet képes lefedni.
tovább

Schlüter®-RONDEC-STEP/-STEP-CT

Schlüter®-RONDEC-STEP/-STEP-CT

Schlüter®-RONDEC-STEP élprofil kerámia vagy természetes ko burkolatot kapó konyhai és fürdoszobai munkalapokhoz vagy pultokhoz.
Schlüter®-RONDEC-STEP-CT szegélyprofil fuga-lépcsovel a munkalapokhoz vagy olyan lerakó felületekhez, amelyeket kerámiával burkolnak. A profilok közötti térben a felso rész burkolata tovább folytatható, vagy más, dekoratív elemek helyezhetok el benne.
tovább

Schlüter®-QUADEC

Schlüter®-QUADEC

A Schlüter®-RONDEC egy dekoratív profil a csempeburkolatok szimmetrikus külső sarokéleihez, valamint lábazat- és burkolatlezárások kialakítására.
tovább

Schlüter®-RONDEC

Schlüter®-RONDEC

A Schlüter®-RONDEC egy dekoratív szimmetrikusan kerekített falburkolat külső sarkaira, illetve lábazat és falburkolat csatlakoztatására.
tovább

Videofilm: "Konyhai munkalapok"

A Schlüter®-KERDI-BOARD kiválóan alkalmas konyhai munkalapok, vagy egyéb lerakó felületek kialakításához, csempe- vagy természetes kőburkolattal.

Schlüter®-KERDI-BOARD: Csempével burkolt konyhai munkalap
Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
Fax: + 36 1 412 0190
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

image
Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?