logo
Schlüter®-BEKOTEC

Schlüter®-BEKOTEC

A Schlüter®-BEKOTEC biztonságos burkolati konstrukciós technika repedésmentes és biztonságosan muködo esztrichek és futoesztrichek készítéséhez alacsony konstrukciós magasságokkal 52 mm-tol (beleértve. 20 mm szigetelést). A csempe és a természetes kolapok mellett más burkolóanyagok is lerakhatók a BEKOTEC-esztrichre.
tovább

Schlüter®-BEKOTEC-ENR

Schlüter®-BEKOTEC-ENR

A Schlüter-BEKOTEC-ENR egy polisztirolból készült kiegyenlítőlemez (EPS 040 DEO), mely a Schlüter-BEKOTEC EN/P és EN/PF korongmintás építőlemezeknek azokon a helyeken történő beszabásának az optimalizálására szolgál, ahol nem kell fűtőcső-kígyót elhelyezni, mint például a falfülkékben.
tovább

Schlüter®-BEKOTEC-EN 23 F

Schlüter®-BEKOTEC-EN 23 F

Schlüter®-BEKOTEC-F biztonságos burkolati konstrukciós technika repedésmentes és biztonságosan működő esztrichek és fűtőesztrichek készítéséhez nagyon alacsony konstrukciós magasságokkal 31 mm-től. A csempe és a természetes kőlapok mellett más burkolóanyagok is lerakhatók a BEKOTEC-esztrichre.
tovább

Schlüter®-BEKOTEC-ENFG/-ENFGTS/-ENFGK

Schlüter®-BEKOTEC-ENFG/-ENFGTS/-ENFGK

A Schlüter®-BEKOTEC-ENFG/-ENFGTS/-ENFGK toldólemezt az ajtók környezetében és a fűtőkör-elosztók területén használjuk, hogy ott a csatlakozást egyszerűsítsük és a vágási veszteséget minimalizáljuk. Polisztirol-lemezből készül és a hozzávaló kétoldalas ragasztó csíkkal kerül rögzítésre a korongmintás lemez aljára EN 23 F.
tovább

Schlüter®-BEKOTEC-ZRKL

Schlüter®-BEKOTEC-ZRKL

Schlüter®-BEKOTEC-ZRKL leszorító elemek arra szolgálnak, hogy a fűtőcsöveket biztonságosan tudjuk elvezetni a toldó lemezeken. A rögzítők öntapadósak, így biztonságosan rögzíthetők.
tovább

Schlüter®-BEKOTEC-ZDK

Schlüter®-BEKOTEC-ZDK

Schlüter®-BEKOTEC-ZDK66 kétoldalas ragasztó szalag a korongmintás lemeznek az aljzathoz, vagy a kiegyenlítő lemezhez való rögzítéséhez.
tovább

Schlüter®-BEKOTEC-BTS

Schlüter®-BEKOTEC-BTS

Schlüter®-BEKOTEC-BTS 5 mm vastag lépészajszigetelés zárt cellás polietilén-habból a Schlüter®-BEKOTEC- EN/P és -EN/PF esztriches korongmintás lemez alá való fektetéshez. A Schlüter®-BEKOTEC-BTS alkalmazása révén a lépészaj-szigetelés sokat javulhat. Akkor szokták használni, ha a szükséges beépítési magasság nincs meg egy megfelelő polisztirol- vagy kőzetgyapotból készült szigetelés alkalmazásához. A közlekedés okozta teljes terhelés 2 kN/m²-re kell korlátozni.
tovább

Schlüter®-BEKOTEC-BRS

Schlüter®-BEKOTEC-BRS

A Schlüter®-BEKOTEC-BRS egy zártcellás polietilénhabból készült szegőszalag integrált fólialábbal. A szegőszalagot a függőleges falakhoz, vagy az építmény fix elemeihez beszabjuk, és a fólialábat a Schlüter®-BEKOTEC- lap vagy a polietilén fólia alá fektetjük; jól alkalmazható pl. hagyományos cementes esztrichnél. A Schlüter®-BEKOTEC-BRS szegőszalag emellett a falhoz való rögzítés megkönnyítésére ragasztószalaggal is el van látva.
tovább

Schlüter®-BEKOTEC-BRS/KF

Schlüter®-BEKOTEC-BRS/KF

A Schlüter®-BEKOTEC-BRS/KF egy zártcellás polietilénhabból készült szegőszalag ragasztós lábbal, a hátoldalán ragasztószalaggal a falhoz való rögzítéshez. Ha a Schlüter®-BEKOTEC korongmintás lemezt a szalag ragasztós lábához illesztjük, olyan kapcsolódás jön létre, ami megakadályozza a folyékony esztrich aláfolyását.
tovább

Schlüter®-BEKOTEC-BRS/KSF

Schlüter®-BEKOTEC-BRS/KSF

A Schlüter®-BEKOTEC-BRS/KSF egy zártcellás polietilénhabból készült szegőszalag, ragasztós támasztólábbal, melynek az alsó és felső részén ragasztószalag van a rögzítéshez. Az alapfelületre való ráragasztás és a támasztóláb előfeszítése révén a szegőszalag a falhoz simul. Ha a Schlüter®-BEKOTEC korongmintás lemezt a PE csík ragasztós lábához illesztjük, olyan kapcsolódás jön létre, ami megakadályozza a folyékony esztrich aláfolyását.
tovább

Schlüter®-DILEX-DFP

Schlüter®-DILEX-DFP

A Schlüter®-DILEX-DFP az ajtó területe vagy az esztrichfelület megosztására szolgáló tágulási fugaprofil.
tovább

Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?