logo

Vízelvezető rendszerek

A Schlüter-Systems által kínált vízelvezetési megoldások pontosan a Schlüter®-KERDI valamint -DITRA használatával kialakított többrétegű szigetelésekhez vannak hangolva. Így biztosítható, hogy a nedvességet ne csak az épülettől tartsa távol, hanem el is vezesse oda, ahol már nem okozhat kárt.

Schlüter®-KERDI-LINE-VARIO

Schlüter®-KERDI-LINE-VARIO

Fedezze fel a vonalmenti vízelvezetés új generációját: a Schlüter-KERDI-LINE-VARIO-val kombináljuk a hatékony KERDI-vízelvezetési technikánkat és a Schlüter-dizájn alapján készült elegáns profiljainkat.
Az újragondolt rendszer egy KERDI-LINE-VARIO-H vízelvezető egységből, egy integrált szigetelő-mandzsettás lefolyó-adapterből és egy 360°-ban elforgatható, hullám alakú integrált bűzelzárós lefolyóból áll.
Ezt a sokoldalúan variálható vízelvezető rendszert kombináljuk az elegáns minimalista dizájn-profiljainkkal COVE és WAVE dizájn-kivitelben.
tovább

Schlüter®-KERDI-LINE

Schlüter®-KERDI-LINE

A Schlüter®-KERDI-LINE egy komplett szett, ami a padlószintbe illeszkedő tusolók vízszintes (Schlüter®-KERDI-LINE-V) és függőleges (Schlüter®-KERDI-LINE-H) vonali vízelvezetésére szolgál. Univerzálisan alkalmazható nagyobb felületekben a központi beépítésre, de falak közelében is. A folyóka-test körbefutó ragasztós peremén gyárilag kialakított és fixen felragasztott Schlüter®-KERDI mandzsetta található. Ezzel a folyókatest biztonságosan csatlakoztatható a többrétegű szigeteléshez úgy a padlóban, mint a felmenő falazatoknál.
tovább

Schlüter®-KERDI-SHOWER-LT/-LTS

Schlüter®-KERDI-SHOWER-LT/-LTS

A Schlüter-KERDI-SHOWER-LT lejtéskialakító lemez nyomásálló polisztirolból készül gyárilag rákasírozott Schlüter-KERDI vízszigeteléssel. A padlószintbe süllyesztett tusolókban megfelelő lejtés alakítható ki vele a középre elhelyezett Schlüter-KERDI-LINE vonalmenti épített zuhany folyókához.
tovább

Schlüter®-KERDI-SHOWER-T

Schlüter®-KERDI-SHOWER-T

A Schlüter®-KERDI-SHOWER-T egy moduláris rendszer padlósíkba illeszkedő, csempeburkolatú zuhanyzók kialakításához. A lejtéskialakító lemezek számos méretben kaphatók és ezzel a legtöbb kivitelezési igényre megfelelő megoldást kínálnak.
tovább

Schlüter®-KERDI-DRAIN

Schlüter®-KERDI-DRAIN

A Schlüter®-KERDI-DRAIN egy, a Schlüter®-KERDI-vel való szigeteléshez, vagy egyéb többrétegű szigetelő rendszerhez megbízhatóan kapcsolható padlóösszefolyó rendszer.
tovább

Schlüter®-KERDI-DRAIN-SP-E

Schlüter®-KERDI-DRAIN-SP-E

A Schlüter®-KERDI-DRAIN-SP-E nemesacélból készült vízköpő olyan erkélyek és teraszfelületek vízelvezetésére, amelyeket mellvéd szegélyez. A nagy ragasztási peremre kerül felragasztásra a Schlüter®-KERDI szigetelő gallér, aminek következtében biztosított a többrétegű szigetelésekhez történő egyszerű és biztonságos csatlakozás.
tovább

Schlüter®-SHOWERPROFILE-S / -R

Schlüter®-SHOWERPROFILE-S / -R

A Schlüter®-SHOWERPROFILE-S lejtéskialakító ékprofil szálcsiszolt nemesacélból készül a padlószintbe illeszkedo tusolók oldalainak borítására, 2 % lejtéssel. A hátoldalán fátyolréteg található a csemperagasztóba való rögzüléshez. A padlóoldali fogadásra szolgál a rendszer részét képezo kemény PVC-bol készülo tartóprofil, különbözo magasság-méretekben, U-alakú fogadó-núttal. A kello magasság kialakításához a túlnyúló lejtés-kialakító éket az alacsony és/ vagy a magas oldalon igény szerint beszabjuk. A lejtés-kialakító ék balról vagy jobbról használható a padozat-csatlakozásnál, vagy a válaszfal csempeburkolata alatt.
tovább

Schlüter®-SHOWERPROFILE-WS/-WSK

Schlüter®-SHOWERPROFILE-WS/-WSK

A Schlüter®-SHOWERPROFILE-WS egy kétrészes profil eloxált alumíniumból a padlószintbe illeszkedo tusolók által történo elöntés elleni védelemhez.
A Schlüter®-SHOWERPROFILE-WSK egy kétrészes profil eloxált alumíniumból a padlószintbe illeszkedo tusolók által történo elöntés elleni védelemhez.
tovább

Schlüter®-TROBA-LINE-TL/-TLR/-TLR-E

Schlüter®-TROBA-LINE-TL/-TLR/-TLR-E

A Schlüter®-TROBA-LINE-TL/-TLR/-TLR-E egy olyan nemesacél dréncsatorna, mely alacsony csatlakoztatási magasság esetén erkély- és teraszajtó-elemekhez építhető be a vízfelgyülemlés megakadályozása érdekében. Ugyanúgy használható nagyfelületű vízelvezető dréncsatornaként is
tovább

Schlüter®-SHELF

Schlüter®-SHELF

A Schlüter-SHELF nem csak a fürdőben mutatós. Az elegáns STYLE-Design lerakópolc mindenütt praktikus, ahol csempeburkolat készül, vagy ahol már van csempézett falfelület.
tovább

Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?