logo

Szigetelés

A csempeburkolatok nem vízzáróak: a fugákon keresztül a nedvesség behatolhat az alatta lévő felületbe és károsíthatja az épület állagát. A többrétegű szigeteléssel ezt hatékonyan meg lehet akadályozni. A Schlüter-Systems  a Schlüter®-DITRA és a Schlüter®-KERDI révén komplett rendszert kínál egymásra hangolt elemekből a szigetelés kialakításához. Itt minden alkalmazáshoz és minden részlethez megtalálja a megfelelő megoldást.

Schlüter®-KERDI-CID

Schlüter®-KERDI-CID

A Schlüter-KERDI-CID készletek segítségével a padlón az ajtók átjáró területeinél a DIN 18534 norma szerinti kapilláris megszakítást tud kialakítani. A készletek az ajtó nyílásiránya (befelé ill. kifelé nyíló ajtó) tekintetében különböznek egymástól.
tovább

Schlüter®-KERDI-TS

Schlüter®-KERDI-TS

A Schlüter®-KERDI-TS a beépített elemeknek, mint például a zománcozott acélból, akrilból és öntött ásványból készült fürdokádaknak és tusoló tálcáknak a Schlüter®-KERDI szigetelo rendszerrel történo biztonságos csatlakoztatására szolgáló szett. Tartalmaz egy polietilénbol készült, mindkét oldalán fátyolszövettel kasírozott csatlakoztató szigetelo-szalagot, egy öntapadó hangszigetelo csíkot, egy Schlüter®-KERDI-FIX szerelo-ragasztót, tisztító kendoket, valamint szerelo sarkot/sarkokat.
tovább

Schlüter®-KERDI / KERDI-KEBA

Schlüter®-KERDI / KERDI-KEBA

A Schlüter®-KERDI egy közvetlenül burkolható polietilén vízszigetelő lemez, amelynek a burkolólap rögzítése érdekében mindkét oldala fátyolszövettel van ellátva. Különösen jó gipszkarton vagy vegyes falszerkezeteknél, zuhany és medence burkolások esetén is. A Schlüter®-KERDI-DS a magas páradiffúziós ellenállása miatt párazáró rétegként is alkalmas, csempeburkolattal kombinálva.
A Schlüter®-KERDI-KEBA mindkét oldalán fátyolszövettel burkolt polietilén toldó-hajlaterősítő, szigetelő szalag a toldások és a fal-padló csatlakozások szigeteléséhez.
tovább

Schlüter®-DITRA

Schlüter®-DITRA

A Schlüter®-DITRA egy négyzet alakú mélyedésekkel rendelkező, közvetlenül burkolható polipropilén háló, melynek hátoldala rögzítő fátyollal van kasírozva. Elválasztó rétegként, többrétegű vízszigetelés részeként mint vízszigetelő, páranyomás kiegyenlítőként, repedés-áthidalóként egyaránt univerzális alapul szolgál a burkolólapokhoz, kültérre és beltérre.
tovább

Schlüter®-KERDI-COLL-L

Schlüter®-KERDI-COLL-L

A Schlüter®-KERDI-COLL-L kétkomponensu vízszigetelo ragasztó, alapja egy oldószermentes akrilát-diszperzió és egy cementes reaktív por. Alkalmas a Schlüter®-KERDI-lemezek átfedéseinek ragasztására és leszigetelésére. A Schlüter®-KERDI-COLL-L-lal biztosítani lehet továbbá a Schlüter®-KERDI-KEBA szalagoknak a Schlüter®-KERDI-vel a Schlüter®-DITRA-el és a Schlüter®-DITRA-HEAT, valamint a Schlüter®-BARA-szegélyprofilokkal történo tömített illesztéseinek és csatlakoztatásainak a megfelelo Schlüter-Systems termékekkel kialakított burkolható szigetelésre történo ragasztását.
tovább

Schlüter®-KERDI-FIX

Schlüter®-KERDI-FIX

A Schlüter®-KERDI-FIX egy MS-polimer alapú elasztikus ragasztó szereléshez. Alkalmas a KERDI szalagoknak a nem nedvszivó felületekkel történo szigetelt folytonosításához, továbbá más profilok és Schlüter®-KERDI-BOARD szigetelo lemezek összeragasztásához, valamint a Schlüter®-KERDI-BOARD szigetelo lemezek csatlakozásainak szigeteléséhez is.
tovább

Az ön kapcsolattartója a <br>Schlüter-Systems-nél:

Schlüter-Systems KG
magyarországi képviselet
Pagony u. 7/A
1124 Budapest
Telephone: + 36 1 412 0189
E-mail: nagham_fadil@schlueter.de

 

Magyarországi képviselőnk

Kranabeth Gábor

Mobil: +36 30 456 1753

gabor_kranabeth@schlueter.de

image
Írjanak nekünk!

Van kérdésük vagy ötletük?